spacer
Fuphåndværkere videre til Sverige

Over 100 briter smidt ud af Bellahøj Camping i København.

Af Lars Solberg

Nu ser det ud til, at svenskere skal til at passe på, når udenlandske håndværkere banker på døren og tilbyder at ordne indkørslen billigt, da de tilfældigvis ligger inde med et restparti sten, som de ikke kan komme af med.

Igennem de seneste måneder har mange københavnske husejere fået sig en ubehagelig oplevelse efter at have ladet sig friste af disse folk i biler med GB-mærker.
Der er mange tilfælde med dårligt udført arbejde og efterfølgende truende afregninger, hvor en aftalt pris pludselig er blevet mange gange større. TV2 Lorry har beskrevet mange af sagerne, og Forbrugerrådet har rådet husejere til at afvise fuphåndværkerne ved dørene.

I aftes kunne TV2 Lorry så fortælle, at mange af de udenlandske håndværkere er taget til Sverige, efter de var blevet smidt ud af deres midlertidige bopæl på Bellahøj Camping.

Tirsdag eftermiddag besluttede politiet at rydde campingpladsen for 38 campingvogne og over 100 briter, der havde givet anledning til adskillige anmeldelser om druk, vold og anden ballade på campingpladsen.
Ifølge TV2 Lorry’s oplysninger krydsede mange af dem efterfølgende Øresundsbroen. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden