spacer


Ny bygge-fagmesse i Herning

I løbet af kort tid barsler Messecenter Herning med afløseren til HI Byggeri & Håndværk.

Af Lars Solberg

Den 25. udgave af byggefagmessen HI Byggeri & Håndværk fra 6.-9. september 2004 blev også den sidste messe under det navn i Herning. Messecenter Herning meddelte kort efter, at der nu skulle arbejdes på at modernisere messen. Resultatet af anstrengelserne kan snart se dagens lys.

Messecenteret i Midtjylland er ikke helt klar til at fortælle om projektet, men projektleder Henrik Jensen kan dog løfte lidt af sløret.

- Det bliver en spændende og fremtidsorienteret byggemesse, der fagligt skal være knivskarp og i højere grad end tidligere sætte fokus på sammenhænge og helheder inden for byggeri, siger han.

Det store behov for fornyelse blev erkendt efter HI Byggeri & Håndværk i 2004, hvor opgørelsen over besøgstallet viste et fald med 30 procent i forhold til den forrige messe.

Ansigtsløftning
Et fald var forventet, da det var første gang, at messen ikke var åben lørdagen med. Men 20.830 besøgende var alligevel for lidt til, at messen bare kunne fortsætte uanfægtet.

– HI Byggeri & Håndværk har jo en lang historie. Næsten 1,8 mio. mennesker har besøgt den siden 1963, så det er en messe, som mange mennesker har haft glæde af. Men som med alt andet skal der jo ske noget nyt – tingene skal gøres på en anden måde. Og byggemessen trængte til en ansigtsløftning, fortæller Henrik Jensen. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden