spacer
Byggemand Bob på lobbyarbejde i EU

De europæiske isoleringsproducenter havde overtalt Byggemand Bob til at tale deres sag for EU-politikerne.
På vegne af producenterne overrakte børnenes populære byggehelt dem en forskningsrapport fra Ecofys, et anerkendt analyse- og forskningsinstitut med speciale i energibesparelser og vedvarende energi.

Ecofys-rapporten viser, at Europa hvert år bruger 2 billioner kroner på at fyre for fuglene, fordi bygningerne er energimæssigt ineffektive. Derfor håber producenterne, at rapporten vil bane vejen for en udvidelse af EU-direktiverne om bygningers energimæssige ydeevne. Målet er, at der fremover stilles krav om energirenovering af den eksisterende bygningsmasse.

- Rapporten er et wake-up call for Europas energipolitikere. Den dokumenterer klart, at det nu er på tide, at de begynder at lægge den samme optimistiske ”kan vi gøre det – ja vi kan” attitude for dagen på energispareområdet, som Byggemand Bob er eksponent for i den populære tegneserie om Bob og hans venner, siger koncerndirektør Jakob Sørensen fra Rockwool om byggemands-initiativet.

Foruden de kontante besparelser ved en omfattende energirenovering, er indsatsen beregnet til at give 500.000 nye jobs i EU.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden