spacer
Arkitekturcenter i net-offensiv

Alt om arkitektur på Dansk Arkitektur Centers nye hjemmeside

Arkitekter, byggefolk og kulturforbrugere med interesse for arkitektur har fået et nyt website at holde øje med.

Dansk Arkitektur Center, DAC, har relanceret deres website, dac.dk, så centerets brede vifte af faglige aktiviteter træder tydeligere frem for offentligheden.

Dansk Arkitektur Center er nemlig meget mere end et udstillingssted.

Gennem projektet DAC | PUSH støttes unge arkitekters muligheder for at profilere sig. Og DACs undervisningstjeneste tilbyder både børn og voksne lærerige indgange til arkitekturens verden.

Projektet, Copenhagen X, sætter fokus på ny arkitektur og byudvikling i hovedstaden, mens en digital arkitekturguide går tæt på arkitekturen i de fire største byer i Danmark.

Det nye site er første etape i en større websatsning fra DACs side, hvor arkitekturcenterets rolle som netværksorganisation også styrkes med en ny profildatabase.

I en senere etape udvides sitet med en international del med fokus på globalt netværk og videndeling både nationalt og internationalt.

Samtidig vil nyhedsformidling og aktualitetsstof løbende blive udviklet og udbygget. På sigt er det målet at etablere dac.dk som den centrale nyhedsplatform for dansk arkitektur og byggeri.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden