spacer
Boligdrømme for Alle - i HerningUdstillerne strømmer til Boligdrømme for Alle, som finder sted i Messecenter Herning i dagene 21.-24. september 2006. Dermed tegner Danmarks største samlede boligmesse for forbrugerne til at blive en succes.

- Vi har længe arbejdet med den nye ide til en stor og samlet messe, hvor forbrugerne kan hente inspiration til alt omkring boligen - fra indretning til boligkøb. Det er sket i et tæt samarbejde med TV 2 og boligeksperten Frode Munksgaard fra TV 2 Event. Derfor er timingen også perfekt, nu hvor byggeriet boomer, og interessen for boligen og dens indretning er helt i top. Der er allerede tilmeldt over 240 udstillere, som på 40.000 m2 i otte messehaller visualiserer drømmene om nyt hus, sommerhus, køkken, badeværelse, feriebolig i udlandet, haveanlæg eller spændende løsninger til det digitale hjem. Alt det og meget mere præsenterer vi i et spændende og kreativt miljø og supplerer med masser af aktiviteter, konkurrencer og oplevelser for vores gæster, siger adm. direktør Georg Sørensen, Messecenter Herning.

Trendzoner og inspirationshaver
Ud over messens store udbud af komplette løsninger til indretning af boligens forskellige rum, masser af byggematerialer, varme- og ventilationssystemer, udestuer samt rådgivning om lån og finansiering kan de besøgende opleve en række trendzoner, hvor der er yderligere inspiration at hente.

Elever fra Danmarks Design Skole giver en række bud på indretning af hjemmet. Det sker i opbyggede stuer, hvor eleverne viser forskellige stilarter og indretningsmuligheder. I en af de store messehaller opbygges et spændende grønt område med forskellige kreative bud på moderne havemiljøer. Styling af hjemmet er oppe i tiden. Og det emne giver stylisten Anette Eckmann sin version af på et stort trendområde.

De besøgende kan desuden få professionel arkitektrådgivning hos Akademisk Arkitektforening.
-aha
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden