spacer


Nyt vandhus i Hjørring

Byen får bassin med olympiske dimensioner.

I slutningen af maj blev det første spadestik til et nyt vandhus i Hjørring gravet. Det er NCC, der står for opførelsen af den nye attraktion, der blandt andet kommer til at indeholde et bassin med olympiske mål.

Vandhuset er første etape i Hjørrings nye idrætspark kaldet Park Vendia. Vandhuset forventes at stå færdigt i 2008.

Det kommer til at indeholde et 50 meter langt bassin med otte baner, et baby- og et morskabsbassin, en vandrutsjebane og et wellnessområde med varme og kolde bade. Endvidere er der café samt en række andre fælles aktiviteter, der skal bruges i forbindelse med udbygningen af Park Vendia.

- Det er noget, vi har arbejdet på i årevis, og vi glæder os meget til at komme i gang. Vores nuværende svømmehal er både meget nedslidt og for lille til at opfylde kommunens behov. Vi har desuden en stor svømmeklub her i byen, der længe har efterspurgt en svømmehal, hvor det er muligt at afholde stævner, udtaler Bent Brown, der er borgmester i Hjørring.

Huset bliver på 3.150 kvadratmeter. Det har skråt tag og domineres af store vinduespartier, der giver gode muligheder for at følge med i aktiviteterne både udenfor og indenfor. Det er tegnet af Kjær & Richter Arkitektfirma A/S.

Hjørring Kommune har bevilget i alt 79 mio. kroner til byggeriet, ordren til NCC er på 56 mio. kroner.
-ls.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden