spacer
ELFO har fået ny formandDen 52-årige Søren Skræddergaard blev i forbindelse med ELFO’s generalforsamling i weekenden valgt som ny formand. Han efterfølger Leif Jensen, der trak sig tilbage efter ni år i stolen

En af Leif Jensens sidste større opgaver som formand var at tilpasse organisationens lokalforeningsstruktur til kommunalreformen.

Generalforsamlingen vedtog således, at ELFO’s 35 lokalforeninger sammenlægges til i alt 21 foreninger, der passer til de nye kommune- og regionsgrænser.

Dermed styrker ELFO det lokalpolitiske arbejde, hvor de nye kredsforeninger skal arbejde tæt sammen med de fem regionale TEKNIQ-råd.

På det konstituerende møde i ELFO, der fulgte umiddelbart efter generalforsamlingen, valgtes elinstallatør Søren Skræddergaard, Herning, til formandsposten af en enig bestyrelse.

- Det er en meget velfungerende halvpart af TEKNIQ, jeg får æren af at stå i spidsen for efter den afgående formand Leif Jensen, konstaterer Søren Skræddergaard.

Han fremhæver tre punkter som væsentlige for organisationen i de kommende måneder: En styrkelse af det lokale arbejde, forholdet til de respektive forbund, og rekrutteringen af nye medarbejdere.

Søren Skræddergaard er 52 år og driver en mellemstor elinstallationsvirksomhed i Herning med 40 ansatte. Han har siddet i ELFOs bestyrelse i en årrække og han har desuden været formand for DA Ringkøbing Amt indtil nytår. Søren Skræddergaard er desuden medlem af Midtjyllands Vækstforum.
-aha
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden