spacer
10 mio. kr. til medarbejderne i Birch & KrogboeI Birch & Krogboe er det medarbejderne, der høster frugten af virksomhedens gode resultat for 2005. En stor del af firmaets overskud går direkte til firmaets medarbejdere i form af en generøs overskudsdeling.

Birch & Krogboes netop publicerede årsberetning viser, at firmaet har haft et utroligt godt 2005. Nettoomsætningen for året er på 271 mio. kr. mod 245,7 mio. kr. i 2004. Resultatet før skat er på 21,6 mio. kr. Det er en stigning på 13,9 mio. kr. i forhold til 2004. Bag resultatet gemmer der sig en overskudsdeling til medarbejderne på 10,2 mio. kr. Derfor er resultatet før denne uddeling på 31,8 mio. kr., eller tre gange bedre end det tilsvarende resultat for 2004.

Adm. direktør Ingelise Bogason forklarer, hvorfor der anvendes så mange midler til overskudsdeling:

- Birch & Krogboe er en virksomhed drevet af viden. Vores succes kan alene tilskrives vores 500 medarbejdere, derfor skal de naturligvis belønnes for deres indsats. Vi har benyttet os af overskudsdeling i flere år. Det er helt klart den høje faglighed, der tiltrækker og fastholder medarbejderne. Men der er da ingen tvivl om, at overskudsdelingen er et væsentligt parameter for motivationen.

Birch & Krogboe har haft et år præget af forandring og vækst. Opkøbet af det tidligere Carlsberg-ejede Danbrew har tilført virksomheden 70 nye medarbejdere, der som de eneste i verden evner at både planlægge, opføre og optimere bryggerier over hele kloden.

Den 1. april 2006 overtog Birch & Krogboe Dansk Arbejdsmiljø, der er en af landets førende rådgivere inden for arbejdsmiljø i byggebranchen. De to opkøb er vigtige skridt i en meget ambitiøs vækststrategi, Birch & Krogboe har lagt for de kommende år.
-aha 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden