spacer


Kreditoplysning på tilbud

AO giver håndværksmestre nem og billig adgang til stort skyldnerregister.

Af Kenneth Madsen

Opret dig som kunde, og du får gratis en måned til at tjekke dine kunders betalingsevne.

I en noget opstrammet form er dette et af månedens tilbud fra el-, vvs- og værktøjsgrossisten Brødrene A & O Johansen A/S – i daglig tale slet og ret AO.

– Vi giver vore kunder mulighed for at oprette et fordelagtigt abonnement hos Debitor Registret og benytte det gennem vor internetportal, når de nu alligevel er logget ind. Så skal de huske ét brugernavn og ét password mindre, forklarer AO’s udviklingschef Søren Jensen og fortsætter:

– Det er udelukkende for at servicere vore kunder, at vi har lavet dette tiltag. Men alle med et momsnummer kan blive registreret som kunde og benytte tilbuddet uden at købe noget hos os i øvrigt. Og hvis man af en eller anden grund ikke vil fortsætte sit abonnement efter den første måned, koster det slet ikke noget.

Man behøver ikke gå gennem AO’s kundeportal for at få adgang til Debitor Registrets kreditoplysninger. Man kan også tegne abonnement direkte med registret. Prisen er den samme, nemlig 795 kr. årligt for oplysninger om private og 995 kr. for alle oplysninger om både private og virksomheder. Men her får man ikke ’slagtilbuddet’ om en gratis måned.

Tidligere har det kostet op til 645 kr. at få oplysninger om blot én virksomhed.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden