spacer
Stærkt stigende efterspørgsel på nye huse

De stigende boligpriser får salget af nybyggede huse til at skyde i vejret. Hos Nyhusforeningens 22 medlemmer oplevede man i 2005 en stigning på hele 40 procent i antal solgte huse.

- Nybyggeriet afhænger i høj grad af priserne på de eksisterende boliger. Hvis man vel at mærke har kunnet finde en ledig byggegrund, har det i mange tilfælde bedre kunnet betale sig at bygge nyt end at købe en eksisterende bolig, konstaterer Hans Henrik Mortensen, der er formand for Nyhusforeningen.

Han understreger, at selv om det stigende salg er positivt for foreningens medlemmer, skal der konstant arbejdes på at imødekomme kundernes forventninger til deres nybyggede bolig.

Til at sikre det, har man i Nyhusforeningen indført et kvalitetsstyringssystem for nybyggede huse, som medlemmerne har forpligtigede sig til at bruge. Det gør at foreningen, som de eneste byggefirmaer tilbyder en byggetryghedsforsikring, der sikrer bygherren i op til 5 år med en forsikringssum på over 900.000 kr., oplyser Hans Henrik Mortensen.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden