spacer


Valnød i køkkenet er mørk elegance

JKE Design har lanceret en elegant og eksklusiv køkkenserie i Amerikansk valnød. Køkkenets varme og stilfulde udstråling er et moderne modspil til de seneste års kærlighed til kølig minimalisme.

Et køkken i valnød står stilfuldt og smukt alene. Vælger man at kombinere det mørke træ med en lys laminat eller en stærk farve i højglans, skifter køkkenet imidlertid karakter og temperament.
Den mørke glød i valnødtræet får for eksempel et flot modspil, når den sættes sammen med dristig olivengrøn eller fræk orange. Og med JKE Designs mere end 2.000 farver, vil familien altid kunne finde præcis den farve, der understreger den personlige stil.
Lader man i stedet en lys laminat spille op til den mørke valnød, bliver resultatet et stilfuldt og varmt køkken, der inspirerer til nydelse og samvær med familie og venner.

Valnød er et helt nyt element i køkkenet fra JKE Design, men træsorten er ikke det eneste nye fra den nordjyske virksomhed. JKE Design spiller ud med en række funktionelle løsninger, der understøtter danskernes individuelle køkkenbehov.
For eksempel præsenterer JKE Design et køkken med skydedøre, der kan dække en hel væg. Det betyder, at man lynhurtigt kan gemme rod og køkkenmaskiner af vejen og i stedet kan koncentrere sig om at byde gæster velkommen til en hyggelig aften.
Valnød og skydedøre er nogle af JKE Designs nyeste bud på et personligt køkken med vægt på stil og design. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden