spacer


Køkken med sorte højglanslåger

Den nye låge ”Nero” er det sidste nye skud på stammen i Kviks højglansserie. Højglansserien der blev introduceret i efteråret 2005 har været det helt store hit hos Kvik, der forventer sig meget af den nye sorte låge til køkken.

Højglanslågerne fås i sort og hvid til køkkenet og i rød, hvid og sort til badeværelset. Det er en elegant og gennemtænkt løsning, der kendetegner designet fra Kvik. Lågerne er udført i 19 mm MDF, som gør lågerne utroligt hårde og næsten umulige at ødelægge. Lågerne er folieret på front og kanter med højglans folie.

Kvik præsenterer sammen med lågerne også et helt nyt greb. Grebet er helstøbt og efterfølgende håndpoleret. Det giver en overflade, der er så blank, at man kan spejle sig i grebet. Med de nye produkter er der med andre ord lagt op til et køkken eller bad, der virkelig kaster glans over hjemmet.

Nero Samtalekøkken® er her vist i en bragende flot kombination af sorte højglans låger og bordplade i varm valnød. De elegante rammer indbyder til både hyggelige middage og fornemme retter.

Billedtekst: Nyhed fra Kvik. Sort Højglans Nero samtalekøkken® kombineret med håndpolerede helstøbte greb. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden