spacer
Ny tømrer-formand tager over

Danske Snedker- og Tømrermestre, DST, valgte ny formand på weekendens generalforsamling.

Efter fem år som formand, og i alt 12 års bestyrelsesarbejde, havde Erik Jensen besluttet, at det var tid til et generationsskifte. Her blev Niels Techen, indehaver af Helmer Christiansen A/S i Karlslunde, valgt som manden, der skal stå for gennemførelsen af en række nye tiltag.

Den nye formand har således fokus på et af tidens centrale emner - den udvidede sikring af forbrugernes rettigheder indenfor byggeri og håndværk. Det har foreløbig ført til godkendelsen af to ankenævn, Byggeriets Ankenævn og Håndværkets Ankenævn.
Sidstnævnte hører DST under, og ankenævnet vil få betydning både for forbrugere og medlemsvirksomheder.

- Vi har i dag (på generalforsamlingen, red.) vedtaget at indføre en garantiordning som en logisk konsekvens af vores godkendte ankenævn. Det betyder endnu større tryghed for forbrugeren, når der vælges en virksomhed, der er medlem af DST, siger Niels Techen, som forudser, at virksomheder, der ikke er omfattet af et ankenævn, går sværere tider i møde.

Forbrugerne bliver mere bevidste om deres rettigheder og derfor vil flere og flere virksomheder melde sig ind i en forening, der har godkendte ankenævn og garantiordninger. Men her vil DST være skarpe.

- Vi vil fortsætte vores selektive indmeldelsesprocedure, så vi er så sikre som muligt på, at det kun er ordentlige virksomheder, der er medlem af DST, siger Niels Techen.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden