spacer
NCC køber grund af Vejle Kommune


NCC har købt et 36.000 m2 stort område af Vejle Kommune for at opføre cirka 235 nye boliger. NCC overtager grunden efter godkendt lokalplan, som er under udarbejdelse i samarbejde mellem Vejle Kommune, NCC og arkitektfirmaet Arkitema.
- Her er tale om NCC’s første store køb af byggeret i Jylland, hvor vi ikke tidligere selv har investeret i lejlighedsbyggeri. Vi er glade for, at Vejle Kommune har fundet vores projekt interessant og har indgået handlen med NCC, siger direktør Morten Boll, NCC Construction Danmark A/S.
NCC’s projekt rummer fem lige store, runde punkthuse på hver 12 etager. Grunden ligger ned til Vejle Å, som – inden byggeriet igangsættes – formes i et mere slynget og naturligt løb.
Prisen er aftalt til 43,5 mio. kr., hvoraf 12,3 mio. kr. er afsat til indledende byggemodning, som forestås af Vejle Kommune og blandt andet omfatter udvidelsen af åen.
Vedtages lokalplanen inden årsskiftet, kan byggeriet gå i gang i foråret 2007 med etapevis færdiggørelse inden for de kommende tre til fem år.
-aha
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden