spacer


Prisen op på erhvervsjord

Det bliver dyrere at opføre erhvervsejendomme i Ørestad

Ørestadsselskabet hæver priserne for byggeret til erhvervsbyggeri. Med virkning fra 15. marts 2006 stiger priserne pr. etagemeter til 4.000 kr. Hertil kommer et infrastrukturbidrag på 200 kr. pr. etagemeter.

- Efterspørgslen efter jord til erhvervsformål stiger markant i øjeblikket. Vores politik har hele tiden været at lade priserne følge efterspørgslen, og nu mener vi, at markedet kan bære en prisstigning, siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen i en pressemeddelse.

- Da jeg tiltrådte i november 2004 solgte vi jord til erhvervsformål for 2.800 kr. pr. etagemeter. Nu kommer vi op på 4.000 kr. pr. etagemeter. Det går stærkt i Ørestad i disse år.

Ørestadsselskabet vurderer derimod, at prisen på boligjord ligger på rette niveau. Selskabet fastholder derfor prisen for byggeret til boliger på 4.500-5.500 kr. pr. etagemeter. Hertil kommer 200 kr. pr. etagemeter i infrastrukturbidrag.

Salget af byggejord i Ørestad i 2006 har foreløbig indbragt 957 mio. kr. ekskl. infrastrukturbidrag svarende til 228.000 etagemeter. Hovedparten kan henføres til januars salg af boligjord i Ørestad Syd, men i dette tal indgår også 'Bjerget' – et kombineret bolig og parkeringshus i Ørestad City.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden