spacer
Slut med håndværker-udlejning

Danske håndværksmestres mangel på arbejdskraft bliver ikke afhjulpet ved Dansk Håndværker Udlejnings mellemkomst. To virksomheder under dette navn har med kort mellemrum drejet nøglen om.
Den første af de to virksomheder blev startet af Kim Kristensen i Birkelse ved Aabybro og havde i en periode held til at formidle megen midlertidig arbejdskraft til mindre håndværks- og entreprenørvirksomheder. Men det lille vikarbureau kunne ikke overleve fem kunders manglende betalingsevne og har været under konkursbehandling i et halvt års tid.
Omkring nytår meldte et nyt firma under navnet Dansk Håndværker Udlejning sig på internettet. René Jelstrøm i Odense så en mulighed i at formidle især tysk arbejdskraft til danske maler-, smede-, tømrer- og snedkermestre. Men nu er også dette firma blevet usynligt.
Firmaets eneste reference – bortset fra Odense-adressen – er et telefonnummer. Der er tale om en mobiltelefon, som ikke tager imod indgående opkald. René Jelstrøms far svarer på en anden mobiltelefon, at virksomheden ikke eksisterer.
-kenn
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden