spacer


Byggebranchen valfarter til messe

Trods internet og anden it-kommunikation er der stadig brug for at mødes fysisk på Byggeri.

Af Lars Solberg

Mens mange andre messer vansmægter, er der ingen krise på den traditionsrige Byggeri-messe i Fredericia. Både udstillertilmeldinger og besøgsinteressen for Byggeri 2006 vidner om en kommende succes 21. til 24. marts. De to arrangører, Danske Fagmesser og Trælasthandlerunionen (TUN), er meget tilfredse.

- Med 300 tilmeldte udstillere og udmeldinger fra trælasthandler om stor interesse fra mestre og håndværkere for at besøge messen er der ingen krisestemning hos os. En fokuseret messe som vores vil altid kunne trække mange fagfolk, lyder det fra TUN’s direktør, Palle Thomsen.

Byggeri-messen løber af stablen hvert andet år. Til Byggeri 2004 var besøgstallet på godt 30.000 og udstillerantallet lidt mindre end i år. Så Palle Thomsen tror på endnu flere gæster denne gang – i hvert fald mindst det samme.
- Vi har en række nye tiltag på messen - blandt andet Bedre Byggeri-konceptet, hvor gæsterne kan se en række intelligente byggeløsninger i praksis. Det er en faglig viden, der er lige til at suge til sig og bruge, når man kommer hjem, siger Palle Thomsen.

Tiltag som Bedre Byggeri er en af de ting, der gør, at en messe har en eksistensberettigelse, mener Palle Thomsen.

- Håndværkere, konstruktører, arkitekter og ingeniører og andre fra byggebranchen har alle brug for at få løsninger demonstreret i praksis. De kan nok ses på nettet, men det kan ikke afløse en praktisk demonstration af et redskab eller et teknisk system, som kan anvendes i det praktiske byggeri, siger han.

Læs mere om Byggeri 2006 i det nye Byg-Tek nr. 2

- Foto: Byggeri-messen. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden