spacer
Ingen konkurrence fra gør det selv-tv

Byggebranchen har ingen grund til at frygte forøget konkurrence fra gør det selv-tv. Selv om handyman Flemming Leth og andre skærmtrolde har inspireret mange mere eller mindre fingernemme mennesker til at udføre håndværksmæssige opgaver på egen hånd, skal man nok gå ud fra, at gør det selv-bølgen har toppet.
En tysk gør det selv-kanal, Mein Zuhause.TV, ser dagens lys sidst på året og vil kunne nedtages gratis. Alligevel er danske kabel-tv-leverandører ikke med på ideen om at distribuere den nye kanal. Det vil tidligst ske, når og hvis den tyske kanal får danske undertekster, eller der måske laves en decideret dansk version af den tyske kanal.
-Hvis en kanal skal finde interesse hos danske seere, er det i langt de fleste tilfælde et ”must”, at programmerne i det mindste er tekstet på dansk. Der er så stort et udbud af dansksprogede og dansktekstede kanaler, at folk vælger andre kanaler fra, siger Claus Dawall, programchef hos TDC Kabel TV, der forsyner ca. 1 mio. danske husstande med tv-signaler.
-kenn
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden