spacer
Nem og tryg bolighandel på Boligejer.dk


Erhvervs- og Byggestyrelsen lancerer den første offentlige boligportal med uvildig vejledning til både køber og sælger

Når drømmeboligen skal købes eller ejerlejligheden sælges, kaster mange forbrugere sig ud på ukendt vand. Hvordan er det nu med ejerskifteforsikring, tilstandsrapport, lån og tinglysning, hvor meget kan jeg gøre selv, og hvor meget skal professionelle rådgivere ind over? Men nu er der hjælp at hente for dem, der ikke har prøvet at handle bolig mange gange før. En ny offentlig boligportal, Boligejer.dk, guider med uvildige informationer, dokumenter, værktøjer og trin-for-trin vejledninger både køber og sælger sikkert gennem bolighandlen fra start til slut. Det er gratis at bruge Boligejer.dk.

Trin-for-trin vejledningerne på Boligejer.dk giver et let overblik over købs- og salgsprocessen, og gør det klart, hvem der skal gøre hvad hvornår. Vejledningerne indeholder bl.a. lister over de faldgruber, som kan være i købs- og salgsprocessen og værktøjer til at udregne et boligbudget, sammenligne ejendomsmæglernes priser for at sælge en bolig og finde en bygningssagkyndig til at gennemføre et huseftersyn. Det er også en tjekliste over samtlige dokumenter, som indgår i bolighandlen, og der er direkte adgang til flere af dem f.eks. et forudfyldt skøde.

Bag den nye portal står Erhvervs- og Byggestyrelsen, som har udarbejdet portalens trin-for-trin vejledninger i samarbejde med Advokatsamfundet og Forbrugerrådet.
-aha
www.boligejer.dk
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden