spacer
Drivhusproducent bygger ud

Vækst får Odense-firmaet Juliana til at udvide med ny produktions- og lagerhal.

Det går strygende med salget af drivhuse produceret af Odense-virksomheden Juliana. Det går så godt, at virksomheden nu vil have opført en ny produktions- og lagerhal.

Det er entreprenørvirksomheden NCC, der har vundet totalentreprisen og skal bygge den nye hal. Den opføres ved siden af Julianas domicil fra 1998 på Sivlandsvænget i Odense, som NCC også har bygget. Den nye ordre er på omkring 15 mio. kr.
Juliana glæder sig til mere plads.

– Vi oplever stor vækst, og vi har gennem længere tid været nødt til at leje lagerplads ude i byen. Det giver os en stor fordel, at vi nu får samlet vores lagre og dele af produktionen ved siden af vores hovedkontor. For en sæsonbetonet virksomhed som vores er det nødvendigt med meget lagerplads, lyder det fra Julianas direktør, Frans Vindbjerg.

Bygningen opføres i sandwichelementer i beton. Den otte meter høje hal er i to etager. I noget af stueetagen bliver der produktion af tilbehør til drivhuse, mens 1. sal og resten af stueetagen indrettes til lager. Byggeriet går i gang i begyndelsen af april og forventes færdig 1. december i år.
-ls.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden