spacer


Alfix blev »Årets Leverandør 2006«

Kandidaterne til titlen som »Årets Leverandør« var de virksomheder, som det seneste år har lagt de fleste og bedste katalogdata ind på den såkaldte ByggeBasen – en internetbaseret produktdatabase. Med ByggeBasen kan medarbejderne i tømmerhandler og byggemarkeder med få klik finde produktoplysninger, så som tegninger, tekniske data, samlevejledninger, billeder med videre.

Alfix A/S fik overrakt prisen af TUNs formand Jørgen S. Hansen i forbindelse med TUNs årsmøde på Hotel Nyborg Strand.

I begrundelsen for kåringen af Kolding-virksomheden fortalte TUN-formanden, at Alfix altid har været helt i front og fra starten har set fordelene ved ByggeBasens katalogdata.

- Informationerne er relevante og gennemtænkte – og samtidig har Alfix afstemt mængden af information efter varens behov, roste Jørgen S. Hansen, inden han overrakte en stenkeramisk byggeskulptur af kunstneren Ingrid Skovgaard, til direktør Torben Carstensen Toft fra Alfix A/S.

Alfix, som er førende producent i Skandinavien af byggekemiske produkter til flisekonstruktioner, blev valgt i et tæt opløb med Robert Nielsen I/S og C. Flauenskjold A/S, som også har markeret sig med mange og gennemarbejdede produktinformationer i ByggeBasen.

TUN er brancheorganisation for flere end 400 trælaster, byggematerialeforretninger og byggemarkeder.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden