spacer


Igen fremgang for NCC

Stor vækst i både omsætning og resultat grundet blandt andet et stigende antal egne boligprojekter.

Det går godt i dansk byggeri, og den store aktivitet betyder fornemme regnskaber for store og små. Det seneste kanon-regnskab kommer fra en af byggemastodonterne, NCC Construction Danmark A/S.

Virksomheden har i 2005 haft stor vækst både i omsætning og resultat i forhold til året før, som heller ikke var så ringe endda.

Omsætningen steg fra 4.304 mio. kr. til 5.518 mio. kr. Og resultatet steg med 38 procent fra 122 mio. kr. (EBIT) til 168 mio. kr. (EBIT).
Det forbedrede regnskab skyldtes blandt større ordre-værdi. I 2004 indgik ordrer til NCC i Danmark for en værdi på 5.036 mio. kr. I 2005 var værdien af ordrer steget til 5.497 mio. kr.

Adm. direktør Søren Ulslev mener, at det gode regnskab skyldes, at væksten i NCC for alvor slog igennem i 2005, og han har følgende kommentar til hvorfor.
- Resultatfremgangen kommer fra et bredt udsnit af NCC’s aktiviteter. Specielt skal nævnes de stadig flere boligprojekter, som NCC selv udvikler og sælger, og de mange anlægsarbejder, som vi udfører for eksterne kunder. Vi har i året også udført et stort antal byggerier og renoveringer for andre, og vi er særdeles aktive med at opføre detailhandelsbygninger, domiciler og industribygninger, udtaler Søren Ulslev.
-ls.

Foto: NCC
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden