spacer
NCC åbner sommerskole for studerende


Entreprenørfirmaet NCC opretter en sommerskole om byggeriets nye samarbejdsform, partnering. Sommerkurset tilrettelægges af NCC og er et tilbud til kommende arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører.

Fem hverdage i juni stiller NCC viden og undervisere til rådighed for unge studerende, der ønsker at bruge en del af sommerferien på at dygtiggøre sig.

Det er første gang, NCC gennemfører en sommerskole for studerende. Emnet for de fem undervisningsdage bliver partnering, en ny samarbejdsform, der er stadigt mere efterspurgt af byggeriets kunder.

– NCC vil gerne bidrage til at gøre de studerende endnu bedre rustet til virkeligheden i byggebranchen. Undervisningen bliver på et højt fagligt niveau, der skal laves opgaver, og samtidig bliver der lejlighed til at hente viden og erfaringer fra byggefolk og undervisere fra læreanstalter, siger HR-direktør Susanne Kynne Frandsen, NCC Construction Danmark A/S.
NCC’s studietilbud gennemføres på fem sammenhængende hverdage i juni. Hos NCC i Hellerup formes undervisningen som en blanding af forelæsninger, teambuilding, faglige udflugter og opgaveløsning.

– Partnering er en samarbejdsform, der stiller krav om nye kompetencer for alle, der er involveret i byggeprocessen. Uanset om deltagerne læser til arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør, får de glæde af et ophold på NCC’s tværfaglige sommerskole, siger Susanne Kynne Frandsen.

I år tilbyder NCC skoleopholdet til studerende fra de sjællandske læreanstalter. Bliver det en succes, vil NCC gerne udvide tilbuddet til studerende fra hele landet.
Sommerskolen er en mulighed for at få værdifuld viden om fordele og faldgruber ved partnering, herunder de faglige og menneskelige krav kunderne efterspørger. Samtidig kan de studerende danne netværk på tværs af uddannelsesretning og uddannelsesinstitutioner.

For at sikre at sommerskolen får et fagligt højt niveau, vil NCC inddrage byggeriets læreanstalter i planlægningen.

Interesserede studerende kan allerede nu skrive sig op til at modtage flere oplysninger ved at klikke ind på web-adressen: www.ncc.dk/sommerskole.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden