spacer
Cowi rykker ind i Sverige

I efteråret var det Balkan og Tyrkiet, nu er turen kommet til Sverige. Cowi ekspanderer og efter et par år med opgaver hinsidan, vurderer rådgivervirksomheden, at det er blevet tid at åbne et egentlig kontor.

- Hvis vi vil have endnu mere fat i markedet og udvikle vores aktiviteter, skal vi også være repræsenteret i landet. Vi er nødt til at kende kunderne, tale sproget og være inde i den måde, tingene gøres på i Sverige, forklarer Søren Viegand, afdelingschef i Cowi.

I første omgang er det miljø og kortlægning, der satses på. Cowi har således vundet en rammeaftale med Lantmäteriverket, der svarer til den danske Kort & Matrikelstyrelse, og deres kommercielle division, Metria.

Indenfor miljø er der opstået nye muligheder, siger Cowi, fordi svenskerne har strammet op på lovgivningen på miljøområdet og samtidigt tildelt det flere offentlige midler.

Med tiden er ambitionen, at miljø og kortlægning skal fungere som murbrækker for introduktionen af andre Cowi-ydelser indenfor broer, jernbaner og byggerier.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden