spacer


Frode Munksgaard bag ny boligmesse i Herning

TV2 Charlie og Messecenter Herning inviterer til udstilling med bygge- og boligprodukter og gds-rådgivning.

Bolig og boligindretning fylder efterhånden en stor del af danske boligejeres fritid og bevidsthed. En af de store profeter inden for denne udvikling er tv-manden Frode Munksgaard, der viste vejen for tusinder af boliginteresserede med programmet Hammerslag.

Og han er ikke blevet træt af boliger og boligindretning. Frode Munksgaard og TV2 Charlie er nu gået sammen med Messecenter Herning om at arrangere en stor messe inden for boligområdet.

Messen hedder ”Boligdrømme for Alle” og finder sted i Messecenter Herning 21.-24. september.
Ud over en række firmaer udstiller deres bygge- og boligprodukter, er det også muligt for besøgende at få boligrådgivning og gør-det-selv-tips.

Overblik
Frode Munksgaard udtaler om messen og baggrunden for TV2 Charlie’s medvirken:

- TV 2 Charlie er en kanal, som også gerne vil være synlig uden for skærmen. Det er Boligdrømme for Alle et bevis på. En årelang interesse for boliger har givet mig inspirationen, og som boligejer har jeg konstateret, at det er vanskeligt at få et samlet overblik over de drømme og realiteter, vi har som boligejere. Derfor er grundidéen med den nye messe at give alle svarene på ét sted. De besøgende kan tage BBR-papirer, betalingsoversigt, realkreditlån og tegning af huset med til Herning. Og hvad enten de drømmer om nyt køkken, badeværelse, nyt hus, sommerhus, ny have, bolig i udlandet eller bare en lavere husleje, så kan de få svar med hjem fra messen.

Messen opdeles i følgende separate områder:
- Råd og Finans - ByggeZonen - Indoor - Outdoor - Den Digitale Bolig - Børn og Unge.
-ls.

Biledtekst:
Frode Munksgaard fra TV 2 Charlie og adm. direktør i Messecenter Herning, Georg Sørensen, står bag ny boligmesse
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden