spacer
DBI køber center for alarm- og sikring

Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut styrker sig på det sikringsmæssige område med købet af NUSA - Nordisk Uddannelsescenter, Sikrings- og alarmteknik.

NUSA har en række aktiviteter indenfor undervisning, rådgivning og prøvning på sikringsområdet, hvoraf en del udbydes som AMU-kurser.
Centeret blev dannet i 1989 og benyttes i dag af både udførende og projekterende indenfor alarm, overvågning og mekanisk sikring.

- NUSA har opbygget et interessant koncept, som især er stærkt inden for den ikke-brandmæssige del af sikringsområdet. Det supplerer på bedste vis de ydelser, vi kan tilbyde i DBI, og passer samtidig godt ind i vores strategi om at udvikle en bredt funderet sikringsorganisation, siger DBI’s administrerende direktør Peter Johansen om købet, der dog kun realiseres, hvis Undervisningsministeriet godkender DBI som udbyder af AMU-kurser.

- Med de sikringsmæssige udfordringer, vi oplever i disse år, er der et stigende behov for de serviceydelser, en sådan stærk organisation, kan tilbyde, siger Peter Johansen.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden