spacer
Kvinderne styrer, så Bauhaus bygger om

Kvinderne er blevet en talrig og attraktiv målgruppe i byggemarkederne. Det har fået Bauhaus i Tilst til at satse millioner på en større ombygning for at tiltrække kvinderne.
Nu står den på lampeland, badeverden og nye friske afdelinger med maling, fliser og tapet.

- Vi oplever, at en stigende del af vores kunder er kvinder. Samtidig viser flere undersøgelser, at det ofte er kvinderne, der tager beslutningerne om køb af nyt til boligen. Derfor tager vi nu konsekvensen og ombygger varehuset, så sortiment og udstillinger i højere grad retter sig mod også de kvindelige kunder, begrunder varehuschef Martin Knudsen fra Bauhaus i Tilst.

I Tilst er det blevet til 10.000 kvm. ombyggede kvadratmeter, og i badeverdenen er der nu plads til 25 komplette badeværelser i udstillingen.
Afdelingen vil dog ikke nøjes med at vise varerne frem.
Kunderne tilbydes også installation af badeværelset til en fast aftalt pris, og dermed er afstanden fra kundernes boligdrøm til handling blevet betydeligt kortere.

- Det er naturligvis ikke gratis at ombygge mere end 10.000 kvm. varehus. Derfor er det klart, at vi har store forventninger til den nye indretning. Ikke mindst fordi vi i løbet af ombygningen har fået mange positive henvendelser fra kunderne, lyder det optimistisk fra Martin Knudsen.

Foruden de nye ”kvinde-afdelinger” er mændene tilgodeset med nyombygget værktøjsafdeling og et udvidet sortiment indenfor det professionelle værktøj, oplyser Bauhaus Tilst.

- mir 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden