spacer


Vokseværk i Ørestad

Københavns nye bydel på Amager udvider og hæver grundpriserne

af Niels Nielsen

Der er for alvor kommet gang i byggeriet i Ørestad efter Københavns tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen satte sig i direktørstolen.

Og det er ikke længere kun de almene boligselskaber sammen med statlige - og kommunale bygherrer, der dominerer bybilledet.

Også de private investorer har fået øjnene op for Ørestads kvaliteter. Senest har er der solgt byggeret til KLP Ejendomme, Ceraco Develoment samt Cargil Value Investment og Nordbornholms Byggeforretning, skriver Ørestadsselskabet i en pressemeddelse.

Pr. 1. december 2005 har Ørestadsselskabet solgt 940.216 etagemeter byggeret mod budgetteret 623.750. Det svarer til et mersalg på 51 procent.

Succesen har medført en beslutning om at hæve priserne på erhvervsjord fra 3.100 kroner til 3.500 kroner pr. etagemeter med virkning fra 1. marts. 2006.

Samtidig er lokalplanen for Ørestad Syd vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation, hvilket åbner op for yderligere imponerende 1,2 mio. etagemeter boliger og erhverv. Det er Danmarkshistoriens absolut største lokalplan. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden