spacer
Ny stor byggemesse i Bella Center

Der bygges for fuld tryk i Norge, Sverige og Danmark, men ingen steder går det så vildt for sig som i Øresundsregionen. Indenfor en radius af 100 km. bor der 3,5 mio. mennesker – heraf 110.000 bygningsarbejdere. Alene i 2004 blev der påbegyndt byggerier for 50 mia. kr. svarende til en femtedel af samtlige byggeprojekter i Skandinavien.

Det er den naturlige baggrund for at lade en ny skandinaviske byggemesse slå dørene op 17-19. april 2007 i Bella Center.

- Det skandinaviske byggemarked er varmt lige nu, hvilket gør, at mange store nationale og internationale virksomheder har en naturlig interesse i at være synlige netop her. Disse virksomheder har længe ønsket sig en skandinavisk byggemesse. Og særlig interessant er det naturligvis for dem, at messen finder sted i den region, hvor der bliver bygget mest, siger projektleder Hans-Erik Kristensson fra Scandbuild.

Fagmessen arrangeres af Sydexpo AB og målet er at gøre messen vidtfavnende med alt inden for byggematerialer, overfladebelægninger, beklædning, indretning, udstyr, maskiner, værktøj, el- og styresystemer, metal, ventilation, VVS, CAD og IT.

- Vi arbejder på at samle alle interessante leverandører under ét og samme tag, og jeg er sikker på, at det vil lykkes for os, siger Hans-Erik Kristensson.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden