spacer
Dansk tilfredshed på byggefagmesse30-års jubilæet for den danske fællesstand blev fejret på byggefagmessen Nordbau

Danmark fejrede i år 30-års jubilæum for den danske fællesstand på Nordbau, og også i år var der en flot repræsentation af danske firmaer på den netop afsluttede byggefagmesse. 16 danske firmaer deltog i det danske fællesafsnit, der traditionen tro befandt sig i hal 10. 30-års jubilæet for den danske fællesstand gik ikke ubemærket hen, og på messens førstedag var HKH Prins Joachim ledsaget af generalkonsul Niels Høyer på besøg på den danske fællesstand.

Nordbau har gennemgående fået rosende ord med på vejen af de ca. 900 udstillere og over 72.000 besøgende. Også blandt de danske udstillere på fællesstanden var der generel tilfredshed med besøget på messen, og de fleste fandt udbyttet af messen større end i 2004. ”Udstillerne på Nordbau har oplevet en større koncentration af fagfolk blandt de besøgende end tidligere”, udtaler generalkonsul Niels Høyer. Fællesstanden blev igen i år arrangeret og koordineret i et tæt samarbejde mellem Danmarks Generalkonsulat i Hamborg og eksportrådgiver Per Smed.

Mange af de danske udstillere har allerede nu givet besked om, at de også ønsker at udstille på Nordbau i 2006. ”Generalkonsulatet i Hamborg vil næste igen koordinere en dansk fællesstand på Nordbau med tilskud fra Dansk Eksportråd”, slutter Niels Høyer. Messen afholdes i 2006 fra d. 7. til d. 12. sept. Eventuelt interesserede kan henvende sig til:

Freya Petersen
Handelsattaché
Tlf: 0049 40 41 40 0536
E-mail: frepet@um.dk


-jhan

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden