spacer
Klub for GDS-kvinder i Bauhaus

Kvindelige kunder har typisk stor interesse for indretning

Ganske som i andre byggevarehuse oplever Bauhaus, at danske kvinder er vilde med gør-det-selv arbejde. Specielt indenfor det seneste år har byggevarehus-kæden oplevet et boom i antallet af kvindelige kunder, og det er baggrunden for, at Bauhaus nu har oprettet en kvindeklub.

- Det er i stigende grad kvinderne, der er med til gds-projekter i hjemmet, og det er i dag typisk kvinden, der står for valg af boligens farver, lamper, fliser, gulve og planter, siger salgskoordinator Grethe Juhl, Bauhaus.

Den nye kvindeklub hedder Womens Club og har sit næste arrangement torsdag den 22. september kl. 19 i Bauhaus i Høje Taastrup, hvor en boligstylist kommer på besøg og fortæller om farver og trends i boligen.

- De kvindelige kunder har typisk stor interesse for indretning, hvad enten de kommer alene eller sammen med deres mand. Derfor synes vi, det er oplagt at starte en klub, som med afsæt i kvindernes behov giver inspiration og gode råd til fornyelse af boligen, siger Grethe Juhl.

Arrangementet byder også på praktiske øvelser, hvor en farvekonsulent og en penselspecialist giver gode råd om maling og pensler.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden