spacer
Fra Råd&Dåd til Danske Trælast

Danske Trælast udvider 1. oktober det fynske forretningsnet med Bogense Trælast

Danske Trælast, der senest købte to konkursramte Consenta-forretninger i Århus og Horsens i december 2004, udvider nu antallet af forretninger. Det sker med købet af Bogense Trælast, som 1. oktober overgår til den succesfulde Stark-kæde.

- Med forretningen i Bogense styrker vi Danske Trælasts position på det fynske marked for byggematerialer, ligesom Stark-kæden udvider sit landsdækkende net af forretninger og dermed også rækken af tilbud til vore professionelle og private kunder, siger adm. direktør Steen Weirsøe, Danske Trælast.

Bogense Trælast, som tidligere var en del af markedsføringskæden Råd&Dåd, beskæftiger 23 medarbejdere og har en omsætning på 50 mio. kr.

Direktør Ole Hansen, 52 år, fortsætter som trælastdirektør i forretningen, som fremover vil hedde Stark Bogense Trælast og Byggecenter.

På Fyn er der i forvejen otte Stark-forretninger. Hertil kommer tre Silvan byggemarkeder, ligesom koncernen ejer virksomheden MS Hindenburg i Odense.

I Sverige har Danske Trælast købt to forretningsenheder i ’Bjelkes’, som lægges ind under koncernens svenske byggematerialekæde Beijer Byggmaterial. De to enheder har en samlet omsætning på ca. 90 mio. kr.
-jhan 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden