spacer
Få styr på indeklimaet i nybyggeri

Bedre indeklima på arbejdspladsen giver større effektivitet – konference viser vejen.


Glas er det dominerende materiale i mange nye domiciler og virksomhedsbygninger. Det giver lys og rummelighed, men også varme og et indeklima, der er svær at styre.

Teknologisk Institut sætter den 24. oktober fokus på dette voksende fænomen med en konference, Kontormiljø 2005, hvor der berettes om erfaringerne med de moderne kontorbygninger.

Under overskriften ”Få styr på arbejdsmiljø og indeklima før indflytning i nye lokaler” vil indeklimaeksperter og arbejdsmiljøkonsulenter give anvisninger på, hvordan virksomhederne sikrer sig, at indeklimaet i kontormiljøerne fungerer optimalt

- Vi ved, at dårligt indeklima påvirker både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, og dét koster virksomhederne dyrt i form af nedsat arbejdseffektivitet. Men huslejen i det nye domicil er ofte høj fra starten. Derfor vil vi gerne sætte fokus på, hvordan virksomhederne allerede inden, de flytter ind i nybyggeri, stiller krav til bygherren eller udlejeren om, hvordan og hvornår indeklimaet skal fungere optimalt, udtaler Torben Eggert, der er indeklimakonsulent på teknologisk Institut.
-ls.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden