spacer
Dansk Byggeri renser ud

Byggebranchen skal have et bedre image. Det kræver at medlemmerne opfører sig ordentligt, og det koster at træde ved siden af. På et bestyrelsesmøde i går blev et medlem således ekskluderet og 10 nye ansøgninger om medlemskab blev afvist.

- Et medlemskab af Dansk Byggeri skal være som et blåt stempel, udtaler formand Povl Christensen.

– Derfor har vi på bestyrelsesmødet sagt nej tak til at optage 10 medlemmer, som vi ikke mener lever op til de krav, som vi stiller om bl.a. god kundeservice. Desuden har vi desværre måttet ekskludere et medlem på grund af dårlig kundepleje. Jeg håber, at vi med det signal har gjort det krystalklart, at vi mener det alvorligt, når vi siger, at byggebranchens image skal være bedre, fastslår Povl Christensen.

Bestyrelsens beslutning er i tråd med den hårdere kurs som Dansk Byggeri indfører overfor sine knap 6.000 medlemmer fra den første januar 2006. Fra da af bliver ”problembørnene” holdt under skærpet opsyn, når en kontrolordning af de medlemmer, der helt eller delvist taber sager i Byggeriets Ankenævn træder i kraft. Målet er at komme dårligt håndværk til livs og at bedre byggeriets image.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden