spacer
Eksport-dating

Kontaktbørs på HI Industri kan sætte mere gang i eksport af varer.


B2Fair er navnet på et eksportfremstød på Herning-messen HI Industri 2005, hvor virksomheder bliver matchet med udenlandske firmaer. De mødes til et arrangeret møde, og der kan opstå nye eksport-muligheder.

Projektet er blevet til med økonomisk støtte fra EU-kommissionen og med opbakning fra 30 Euro Info-centre. Senest fandt B2Fair sted på forårets Hannover-messe med 500 deltagere og omkring 4.000 møder på kryds og tværs af de europæiske landegrænser.

Det koster 75 Euro at deltage. Det giver adgang til et ubegrænset antal møder med potentielle samarbejdspartnere fra 11 europæiske lande - blandt andet Sverige, Tyskland, Holland, England, Frankrig, Ungarn og Tjekkiet. Firmaerne matches ud fra virksomhedsprofiler af arrangørerne fra blandt andet EU-center Herning, der også står for det alt det praktiske, hjælper med tolkning og tilbyder assistance til opfølgning.

Interesserede danske virksomheder skal tilmelde sig og udforme en profil med produktprogram og samarbejdsønsker. Så får de et mødeprogram forud for HI Industri 2005.

Møderne gennemføres i Messecenter Herning 7. og 8. september. HI Industri 2005 kører fra 6. til 9. september.
-ls.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden