spacer
Opkøb i træbranchen

Jens Kruuse & Co. er overtaget af den svenske savværkskoncern Vida AB

Aktiviteterne i Jens Kruuse & Co. – agentur- og importfirma for trælast i Hejls i Sønderjylland er med virkning fra 1. oktober d.å. overtaget af den svenske savværkskoncern Vida AB med datterselskabet Vida Wood. Fra samme dato ændrer Jens Kruuse & Co. navn til Vida Wood Danmark.

Jens Kruuse & Co. har de seneste år ekspanderet kraftigt, ikke mindst på grund af et nært og udbytterigt samarbejde med partnere i både Skandinavien og Polen/Baltikum, og dette samarbejde vil blive videreført.

- Vi arbejder til stadighed på at forenkle og effektivisere afsætningen i Danmark, og vi er overbeviste om, at fusionen med Vida Wood AB vil tilføre salget og logistikken væsentlig synergieffekt, siger direktør Niels Pedersen, Jens Kruuse & Co.

Personale og hidtidige aktiviteter fortsætter uforandret.

Vida koncernen er en af Sveriges største privatejede savværkskoncerner med en omsætning på godt 2 mia. svenske kr. Sidste år producerede Vida 806.000 kubikmeter savet træ og forædlede ca. 95 procent af dette. Målet er 900.000 kubikmeter savede trævarer i år. 90 procent går til eksport i Europa, Mellemøsten, Japan og USA. Danmark er p.t. et positivt marked for koncernen takket være en bedre fungerende salgskanal, mens det største enkeltmarked, Storbritannien, er gået lidt tilbage, og her er stort udbud af trævarer ikke mindst fra Baltikum.
-jhan 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden