spacer
Skanska forbedrer igen halvårsregnskabet

Det er svært at undgå at tjene penge som den danske byggebranche kører for tiden. I halvårsregnskabet kan Skanska Danmark da også forsætte trenden med stigende overskud for hvert halvår. De seneste 4 er det således kun gået fremad for entreprenøren, der denne gang har øget omsætningen med 14 procent til 1.475 mio. kr., og mere end fordoblet overskuddet (EBIT) fra 16. mio. kr. til 34 mio. kr.

Ifølge Skanska skyldes resultatfremgangen en målrettet indsats med at matche medarbejdernes kompetencer til opgavekravene. Dertil kommer effekten af indførelse af industrialiserede byggeprocesser, så koncernens synergier inden for bl.a. indkøb, IT-værktøjer og videndeling udnyttes.

- Det er et utroligt flot resultat skabt af vores engagerede medarbejdere i samarbejde med kunderne. Den konstante fremgang kvartal for kvartal indikerer, at vi er godt på vej mod vores mål. Vi har en overskudsgrad på 2,4 procent, og vi arbejder på at forbedre den endnu mere.
For mange lyder det måske ikke af meget, men i byggebranchen, hvor det ikke er usædvanligt med overskudsgrader omkring 1 procent, er vi meget tilfredse, siger Klaus Steen Mortensen, adm. dir. i Skanska Danmark.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden