spacer
Selskab tunet til fortsat vækst

Markante forandringer ved at give resultat i Danske Trælast-selskabet M&S Hindenburg

De seneste par år har M&S Hindenburg A/S i Odense – tidligere Møller & Sørensen - gennemgået markante forandringer, og de er nu begyndt at vise væsentlige resultater, idet omsætningen er hævet betydeligt, og organisationen er blevet tunet til fortsat vækst.

M&S Hindenburg, der er en del af Danske Trælast og beskæftiger sig med engroshandel af hårdttræ, finer og træbaserede plader, har et halvt hundrede ansatte og omsætter nu for et trecifret millionbeløb.

Som rorgænger i de senere års markante forandringer i selskabet har direktør Preben Haar lagt et stort arbejde, men han havde også i god tid meddelt, at han 1. juni d.å. ønskede at fratræde for at nyde sin tredje alder.

Som afløser for ham er netop tiltrådt Henrik Felding, kendt af mange som en person med en omfattende baggrund fra træ- og møbelindustrien.

- Det er en spændende virksomhed i god vækst og med et godt potentiale. Medarbejderne er både dygtige og engagerede, så jeg glæder mig til at komme videre, herunder at hilse på både kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere, sagde Henrik Felding, efter at der i maj var gennemført en grundig overlevering.

Henrik Felding har mange års erfaring fra træbranchen i bl.a. Junckers, Skouhus og senest PFP A/S i Kjellerup.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden