spacer
Håndværkere lærer af hinanden

Udviklingen inden for byggebranchen løber stærkt. Derfor agerer BygSol fødselshjælper for erfaringsudvekslingen mellem håndværkere på tværs af faggrænserne. Det sker på CEU Udannelsescenter i Herning den 14. juni.

- Udfordringen er, hvordan der kan samarbejdes og planlægges på nye måder i byggeriet på en måde, så der opstår færre fejl og fås en bedre kvalitet og højere indtjening, siger formanden for LO i Herning, malersvend Steen Jonassen, som opfordrer byggebranchen til at møde talstærkt op.

På mødet vil erfaringerne fra forsøgsbyggeriet Dalgasparken blive fremlagt, og bygherren på byggeriet, Boligselskabet Fruehøjgaard, redegør for, hvordan erfaringerne udnyttes i det næste byggeri. Det bliver Kollektivcenteret Bytoften i Tjørring, hvor samme team af rådgivere og håndværkere deltager.

- Fremtidens uddannelser i byggeriet bliver et samspil mellem forskning, erhverv og samfund. Derfor er det vigtigt, at vi indsamler erfaringer på tværs af faggrænserne, og udnytter hinandens kompetencer bl.a. ved at deltage i sådanne arrangementer, siger Steen Jonassen.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden