spacer
Leverandører møder forbrugerne

Ny permanent salgsudstilling Adelgaard Byggeforum i Hillerød

40 leverandører har valgt en stand på en ny, permanent salgsudstilling Adelgaard Byggeforum på Krakasvej i Hillerød. Udstillingen, der er åbnet for få uger siden, omfatter leverandører inden for bl.a. facade og tag, gulve, køkken og bad samt maling og tapet.

Blandt leverandørerne er maxit, der med dette initiativ har valgt at mødes direkte med en ny type af forbrugere – de såkaldte BIDI’er, der dækker over betegnelsen ’Buy It Don’t Do It’, altså den stadig større del af forbrugerne, som selv indkøber de enkelte elementer til et nybyggeri eller en ombygning for derefter at lade professionelle håndværkere tage over.

- Maxit har mange produkter, som er relevante for denne forbrugergruppe. Vi tilbyder samlede løsninger og har derfor valgt at være en del af det nye koncept i Adelgaard Byggeforum, oplyser marketingchef Kim Deleuran, maxit.

Salgsudstillingen dækker 2.400 kvadratmeter, som er permanent bemandet.

Bag konceptet ligger et ønske om at præsentere de danske boligejere for samlede byggeløsninger, og derfor er rådgivningsdelen også godt repræsenteret. Foruden bl.a. arkitekter er der på udstillingen mulighed for at møde rådgivere og få råd om selve den praktiske og tekniske del af et byggeri, ligesom der er råd og vejledning om finansiering af ønskeprojektet.

- Vores forventninger om at få fat i familierne, herunder ikke mindst kvinderne, er mere end indfriet efter de første uger, og rigtig mange har taget imod tilbuddet om at få besøg af en arkitekt derhjemme. Det tyder på, at vi har ramt et udækket behov hos målgruppen, siger direktør Jørgen Adelgaard, Adelgaard Byggeforum.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden