spacer
Kæde styrket ved køb af forretning

Danske Trælast overtager Severinsen A/S i Aalborg, der videreføres som en afdeling i 4a/b>

Danske Trælast overtager pr. 1. juli 2005 driften af Severinsen A/S i Aalborg.

Forretningen vil blive videreført som en afdeling under 4a kæden, som med salg af produkter til byggepladsernes drift og indretning henvender sig bygge- og anlægsbranchen.

Ejeren af Severinsen A/S, Stig Nielsen, samt medarbejderne fortsætter i forretningen efter ejerskiftet.

Severinsen A/S er specialiseret inden for salg af maskiner, materialer og udstyr til bygge- og anlægsbranchen samt til industrien, og virksomheden lægger sig dermed tæt op af 4a kædens sortiment og kundegruppe. 4a har hovedkontor i Esbjerg og forretninger i Esbjerg, Århus, Kolding, Odense, Nykøbing F, Hillerød og Brøndby.

Med erhvervelsen af den nye forretning styrker kæden sin markedsposition ved nu også at dække Nordjylland, og 4a er således et landsdækkende alternativ til andre specialforretninger og -kæder inden for samme branche.

Samtidig tilføjes i 4a et nyt kompetenceområde inden for løftegrej.

- Jeg er meget tilfreds med salget til Danske Trælast A/S. Forretningen har fået en ny ejer, som vil være i stand til at videreudvikle og styrke virksomheden til glæde for kunder, leverandører og medarbejdere, siger Stig Nielsen, direktør i Severinsen A/S.

Direktør for Danske Trælasts Engros division, Jørgen Wenshøj, udtaler:

- Med købet kommer 4a nærmere sit mål om at kunne servicere kunderne i hele landet. Aalborg har længe været på vores liste over byer, hvor vi gerne vil have en forretning. Det er vores klare indtryk, at Severinsen har en serviceholdning over for kunderne, der matcher godt med vores. Vi glæder os meget til at kunne betjene det nordjyske marked med denne udvidede service.
-jhan 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden