spacer
Byggebeskrivelser på nettet

Trælaster og byggemarkeder kan yde bedre service

Danske Trælasts Beijer Byggmaterial og Silvan Bygg er blandt de mange trælaster og byggemarkeder, som er med i projektet Bygg i Trä, hvor kunderne kan få den rigtige kvalitet, pris og professionelle rådgivning, når de skal i gang med et træbyggeri.

Seneste nye er, at Skogsindustrierna, som ligeledes er med i projektet, nu har opdateret 38 forskellige byggebeskrivelser, som hidtil har været i trykt form og 27 af dem som byggefilm på video, så de nu er blevet let tilgængelige for alle på nettet.

- Folk, der skal i gang med gør-det-selv konstruktioner, kan sidde i hjemmet og planlægge i fred og ro, inden de tager til trælasten og byggemarkedet. Da systemet er stort og fleksibelt, og da trælasten og byggemarkedet har en fuldstændig specifikation til ethvert projekt, kan specifikationerne tilpasses efter den enkelte kundes ønsker og behov. Trælasten og byggemarkedet kan derfor hjælpe med at give de eksakte længder på alt træ til et projekt. Det bliver nærmest som at bygge med Lego, oplyser rådgiver Johan Fröbel, Skogsindustrierna.

Se nærmere på www.byggbeskrivningar.se
-jhan 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden