spacer
Nordeuropas største golfanlæg

Midt på Djursland skal der opføres et luksusgolfcenter med integrerede ferieboliger, Djurs Golf Resort. Udgifterne til projektet overstiger en milliard kroner. Totalarealet er på 171 hektar, det samme som 265 fodboldbaner.

Djurs Golf Resort bygges op omkring tre eller fire 9-huls golfbaner. Anlægget dimensioneres, så der kan afholdes store, internationale golfturneringer.

På arealerne bygges der også luksusferiehuse og hotellejligheder, som integreres i området. De 300-550 ferieboliger får udsigt over golfanlægget. En væsentlig del af projektet indeholder rekreative elementer som subtropisk badeland, wellness-center, legeland og restauranter. Feriebyen kommer til at rumme 2200 sengepladser.

Golfcentret ligger i et naturskønt område, og store dele af beplantningen, terrænet og landskabet bevares. Grundens sydlige del ligger som et af de højeste punkter i området, 43 m over havets overflade. Herfra skråner et kuperet område med en flot udsigt ud over Djursland, og på dette areal anlægges golfferiebyen med 360 feriehuse.

Iværksætteren bag Djurs Golf Resort er Poul Anker Lübker.

Læs mere om projektet i seneste udgave af fagbladet Byggeri nr.4-2005.

- tm,nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden