spacer
Bygge- og boligforskning styrkes


Udnævnelse af tre nye forskningschefer i Statens Byggeforskningsinstitut SBI

Med udnævnelsen af tre nye forskningschefer vil Statens Byggeforskningsinstitut SBI styrke sin forskning i byggeteknik og design, processer og innovation samt boliger og byfornyelse.

SBI’s forskning foregår i fem forskningsafdelinger, hver bestående af 10-15 medarbejdere. Til tre af disse afdelinger har SBI netop ansat nye forskningschefer, som skal bidrage til at realisere instituttets vision om at være bygge- og boligsektorens vigtigste videncenter med uvildig forskning og rådgivning af højeste kvalitet.

- Med udnævnelsen af de tre nye chefer får SBI tilført nyt blod til sin ledelse. Udnævnelserne er et vigtigt skridt i den omstillingsproces, som instituttet er i fuld gang med, hvor vi lægger vægt på stærk faglighed, bredt samarbejde og god kommunikation, siger instituttets direktør Lone Møller Sørensen.

Ny chef for Byggeteknik og Design bliver fra 1. juli den 48-årige civilingeniør ph.d. Niels-Jørgen Aagaard, der i dag er videnledelseschef i den rådgivende ingeniørvirksomhed COWI.

I Proces og Innovation bliver den 39-årige civilingeniør ph.d. Kim Haugbølle med virkning fra 1. maj ny chef. Han kommer fra en stilling som seniorforsker på SBI.

1. april tiltrådte den 39-årige landinspektør ph.d. Thorkild Ærø som chef for Boliger og Byfornyelse. Han kommer også fra en stilling som seniorforsker på SBI.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden