spacer
Nye vinduer og døre i plast på vej

Nyt produktprogram i miljøvenlig plast fra Hvidbjerg Vinduet – ny fabrik i Struer

Hvidbjerg Vinduet, der er Skandinaviens største selvstændige producent af vinduer og døre i miljøvenlig plast, vil i løbet af de kommende uger introducere et nyt produktprogram.

Nye indadgående vinduer får betegnelsen Everluxx Plus, der skulle være Danmarks bedst isolerende vindue med fem kamre i profilerne og i overlegen stil leve op til de nye strenge krav i bygningsreglementet, som bliver indført i 2006.

På sigt er Everluxx Plus afløseren for Hvidbjerg Vinduets hidtidige hovedprodukt inden for plast.

På fabrikken i Hvidbjerg er man så småt begyndt produktionen af de nye produkter, og den første ordre er allerede leveret, idet Arbejdernes Andelsboligforening i Struer netop har fået udskiftet udtjente trævinduer med nye plastvinduer.

Samtidig har Hvidbjerg Vinduet, der er et selvstændigt selskab i Plastmo koncernen, lejet Struer Papirs haller, som fremover skal bruges til produktion af vinduer og døre i træ/alu, som hos Hvidbjerg Vinduet betegnes Alux.

Produktionen af Alux flyttes således til Struer fra fabrikken i Hvidbjerg, hvor nye tiltag inden for vinduer og døre i plast nu kan tages.

Fabrikken i Struer skal fungere som en selvstændig produktionsenhed i koncernen og skal på baggrund af delvist præfabrikerede elementer producere færdige vinduer og døre.

Det ventes, at den nye fabrik med tiden vil beskæftige 30-40 medarbejdere. Hvidbjerg Vinduet har i dag ca. 110 medarbejdere.

Det nye lejemål vil give en øget kapacitet, så virksomhedens vækst er sikret de kommende år.

Hvidbjerg Vinduet, der indledte produktionen af vinduer og døre i træ/alu i foråret 2001, har i de senere år oplevet en markant vækst, både i Danmark og på eksportmarkederne, især England og Irland, og det er da også gennem længere tid, at virksomheden har været på udkig efter egnede produktionslokaler i lokalområdet for at udvide kapaciteten.

At valget faldt på Struer, er ingen tilfældighed. Ledelsen ønskede at placere det nye produktionssted så tæt på Hvidbjerg som muligt, ligesom det har spillet ind, at Struer og Thyholm bliver samlet til én kommune i forbindelse med strukturreformen.
-jhan

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden