spacer
Gratis værktøj et hit

Tømmerhandlere har succes med salg af varevogne, hvor værktøj følger med i købet

Scor for 10.000 kr. værktøj og materialer ved køb af en ny Iveco varevogn hos os.

Sådan lød det i årets første måneder hos de 41 tømmerhandlere i Proffen-kæden, og det førte til, at flere af Proffen-forretningerne solgte deres første håndværkerbil.

Eksempelvis har Sandal Trælast i Fredericia solgt seks varevogne i løbet af en måned, hvilket måske ikke er meget, hvis man er bilforhandler, men for Fredericia-trælasten er det et usædvanligt og godt resultat af Proffen-kampagnen, der har kørt i samarbejde med Iveco, og andre tømmerhandlere er også godt tilfredse med resultatet.

- For den professionelle håndværker er bilen udover at være et transportmiddel også et mobilt værksted og lager. Med det rigtige indhold af værktøj og materialer kan vores kunder spare tid og især spildtid med at køre efter materialer, som kunne være på lager i bilen, siger kædedirektør Torben Lund, Proffen.

- Derfor har der også været stor interesse for at udnytte vores tilbud om at indrette den nye håndværkerbil med det værktøj og tilbehør, som passer til den enkelte håndværkerforretning. Vi hjælper med at holde styr på bilens lager, og sammen med håndværkeren tjekker vi det regelmæssigt for at sikre, at der er tilstrækkeligt af de materialer, som der er behov for på de aktuelle opgaver, oplyser Torben Lund.

Også på andre områder søger Proffen-forretningerne at effektivisere kundernes hverdag, idet håndværksvirksomhederne kan købe almindelige forbrugsvarer som kaffe, sæbe og toiletpapir i de enkelte tømmerhandler.

-Vi tror ikke, at vores kaffe eller vores køkkenruller er bedre end andres, men ved at tilbyde det hele, kan vi spare håndværkeren for opringninger til forskellige leverandører, med forskellig leveringsservice, forskellige fakturaer m.v., siger Torben Lund.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden