spacer
Ny stor bygge-organisation

I april lanceres AEEBC med 250.000 europæiske byggeeksperter

De pan-europæiske organisationer AEEBC og ECBP har besluttet at gå sammen og danne en af Europas største organisationer inden for byggeområdet med navnet AEEBC.

Organisationen, som officielt bliver lanceret i april i Bruxelles, vil bestå af omkring 250.000 eksperter inden for byggeri og ejendomme fra ti europæiske lande. Konstruktørforeningen, der var med til at stifte ECBP i begyndelsen af 90’erne, har spillet en afgørende rolle i forbindelse med fusionen.

Den nye organisation vil søge indflydelse på områder som gensidig anerkendelse og fri bevægelighed, ligesom den vil rådgive EU-Kommissionen om emner som energi, bæredygtig udvikling, byfornyelse og bygningers brandsikkerhed.

AEEBC repræsenterer en lang række byggetekniske eksperter fra hele Europa, som alle arbejder indenfor samme område, men med forskellige titler: Arcitectos Tecnicos, Bygningskonstruktører, Construction Managers, Building Surveyors, Building Experts, Geometri og Building Engineers.

- Fusionen kan give os endnu bedre mulighed for at hjælpe konstruktører, som vil til udlandet, men det vil også give en markant øget indflydelse på lovgivningsarbejdet i EU, siger tidligere generalsekretær for ECBP, bygningskonstruktør Jacob Ravn Thomsen fra Konstruktørforeningen.
-jhan
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden