spacer
Fritidshuse til det grå guld

Arkitektfirma bag luksushuse med hjemmebiograf og spa til de velstillede ældre.


Det grå guld kaldes den gruppe ældre danskere, der nærmer sig eller er i pensionsalderen med en mindre formue i friværdi og pensionsopsparinger.
Mange vil gerne være med til at aftage nogle af deres penge. En af dem er Århus-arkitektfirmaet A.A.R.T., der mener, at den helt store trend blandt de velstilede ældre bliver fritidshuse i luksusklassen.

- Det er slut med græs på taget, vakkelvorne køkkener og aflagte, brune lædermøbler. I stedet bliver fremtidens fritidshuse præget af luksus og eksklusivt design, lyder det fra A.A.R.T, der har tegnet de 30 luksus-fritidshuse, der snart står færdige.

De arkitekttegnede fritidshuse er bygget af Skovbo Fritidshuse og ligger ved Fuglslev ved Ebeltoft. De er udstyret med udendørs spa, udekøkken og hjemmebiograf med surround-lyd.

- Markedet for fritidshuse har ændret sig markant inden for de seneste 20 år. Nu om dage vil folk i højere grad end tidligere have fritidshuse med plads til luksus og personligt særpræg. Derfor har vi med de nye fritidshuse ved Ebeltoft forsøgt at gentænke fritidshuset som bolig, så det matcher brugernes behov anno 2005, udtaler arkitekt og medejer i A.A.R.T, Anders Strange.
-ls.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden