spacer
Trælasthandlere i udskilningsløb

To leverandører er en for meget, når byggeprocessen på MT Højgaards byggepladser skal trimmes. Derfor har de to trælastkæder Stark og Fog-gruppen fået et år til at vise, hvem der er bedst på prisen og de præcise leverancer.
Vinderen kan kalde sig eneleverandør til Danmarks største entreprenør.

- Vi er interesserede i en god pris, men vi vil også gerne optimere frekvensen af leverancerne. Frem for daglige leverancer, som giver en del administrations- og transportomkostninger, vil vi gerne fremover kunne nøjes med f.eks. én ugentlig levering til byggepladsen. Det ville give store besparelser, siger koncernindkøbschef hos MT Højgaard, Brian Rasmussen, der fastslår, at vinderen er den kæde, der kan minimere de samlede omkostninger for hele samarbejdet.

- Vi er kun på udkig efter én fremtidig partner. I prøveperioden vil vi vurdere samarbejdet med hver af de to samarbejdspartnere ud fra en række parametre. Det endelige valg af fremtidig samarbejdspartner vil afhænge af, hvilket af de to firmaer, der viser de bedste resultater på de forskellige parametre i den kommende periode, siger Brian Rasmussen.

Og kampen kræver en kompromisløs indsats af de to kombattanter. Stark har således allerede meldt ud, at det optimale samarbejde skal sikres ved, at MT Højgaard får tilknyttet direkte kontaktpersoner, der skal servicere entreprenøren over hele landet.
Fog er funderet i det nordsjællandske, men vil operere landsdækkende for MT Højgaard via samarbejdet med trælaster under Danbuy.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden