spacer
Farvel til byggebranchen

Tommy Bøgehøj, adm. direktør i Corus ByggeSystemer og tidligere formand for BLF, køber virksomhed på det grafiske område


Adm. direktør Tommy Bøgehøj, Corus ByggeSystemer, der er tidligere formand for ByggevareLeverandørForeningen BLF, siger nu farvel til byggebranchen for at hellige sig det grafiske område.

Efter en 20 år lang karriere i en række internationale koncerner, senest Corus ByggeSystemer, har 45-årige Tommy Bøgehøj købt Ebeltoft-virksomheden Skomø Print, der bl.a. producerer reklameartikler til autobranchen.

- Jeg har haft nogle utroligt spændende år i Corus, men jeg føler, at hvis jeg skal være selvstændig, så er det tiden nu, siger Tommy Bøgehøj.

Han føler samtidig, at tidspunktet for hans fratræden er udmærket for Corus, da det går rigtigt godt.

- Vi er for tiden i gang med at udvide med nye produktionslokaler og showroom, Og virksomheden er generelt inde i en særdeles positiv udvikling, fortæller Tommy Bøgehøj.

Han er på ingen måde ukendt med det grafiske område, idet han tidligere har været salgs- og marketingdirektør i Lego-firmaet Modulex i Billund, verdens største producent af arkitektoniske skilteløsninger.
-jhan

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden